Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
Foto: Bep Tielemans

Basisschool De Toermalijn is gezond

HALSTEREN - De Toermalijn uit Halsteren heeft het vignet Gezonde School behaald. Met het vignet Gezonde School laat De Toermalijn zien dat de school voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen. De Toermalijn is trots op dit behaalde resultaat!

Werken aan gezondheid op school loont. Het draagt bij aan betere schoolprestaties, minder schooluitval en een gezondere leefstijl. Zo zorgt De Toermalijn voor actieve en gezonde leerlingen, een veilige schoolomgeving én heeft de school aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van haar leerlingen.

"Op dit moment voldoen we ruimschoots aan de kwaliteitscriteria voor de thema's 'Bewegen en sport' en 'Welbevinden'. In het Leerlingtevredenheidsonderzoek wat laatst is afgenomen geven zij de school zelfs een 8,1 als rapportcijfer op de vraag 'Hoe veilig voel je je op school?'." Directeur Mieke Schipper van De Toermalijn is trots om een Gezonde School te zijn. "Vanaf nu hangt op de gevel van onze school het logo Gezonde School. Zo kan iedereen zien dat onze school een gezonde school is!" Volgend jaar willen we het thema voeding verder gaan ontwikkelen om zo gezamenlijk steeds gezonder te worden." www.gezondeschool.nl.

Meer berichten