Afbeelding

Opkikkerdag vol verrassingen

Algemeen

WOENSDRECHT - Langdurig zieke Damian (8) en zijn gezin uit Woensdrecht beleefden zaterdag een onvergetelijke dag vol verrassingen. Zij genoten van een unieke Opkikkerdag die is mogelijk gemaakt door Stichting Opkikker.

Doel van deze dag is alle zorgen even vergeten en met het hele gezin volop genieten. Damian is namelijk langdurig ziek. Dit heeft veel impact op zijn leven, maar ook op dat van zijn ouders Richard en Katinka en zijn zus Caitlyn (10).

Terwijl de dames volledig in de watten gelegd worden in de beautysalon, gaat Damian met zijn vader iets heel anders doen: een avontuurlijke rit in een stoere 4x4! Vervolgens stappen ze met zijn allen in een ware gamewereld, waar ze het tegen elkaar opnemen.

En dat is pas het begin van de dag! Ze zullen ook nog op de foto gezet worden tijdens een fotoshoot, een unieke vlucht maken in een helikopter én een rit in een echte limousine! Ze sluiten de dag af met een diner en optreden.

Damian en zijn gezin zijn opgegeven voor een Opkikkerdag door de pedagogisch en maatschappelijk medewerk(st)ers van het ziekenhuis waar Damian onder behandeling is. Stichting Opkikker werkt inmiddels samen met ruim 90 ziekenhuizen in Nederland, waaronder alle academische. Zij hopen op deze manier aankomend jaar ruim 1800 gezinnen te helpen! Voor meer informatie over Stichting Opkikker kunt u een kijkje nemen op www.opkikker.nl

Afbeelding