Zanger en presentator Ron van Hoof uit Putte
Zanger en presentator Ron van Hoof uit Putte Foto: Bep Tielemans

Ron van Hoof presenteert nieuwe single

Algemeen

ZUIDWESTHOEK - Over enkele weken komt de inmiddels vijfde single uit van de Putse zanger Ron van Hoof. Deze single is, zoals Ron zegt, wel heel bijzonder want hij is geschreven door Frans Bauer.

Ron neemt in dezelfde studio op dan Frans en kwam enige maanden geleden Frans tegen in deze studio van Laurence van Wessel, en na een half uurtje gezellig kletsen werd afgesproken dat Frans een nummer zou schrijven voor Ron.

Ron hoopt dat de single een extra impuls gaat krijgen omdat deze geschreven is door Frans Bauer. Na ruim 40 jaar actief te zijn in de muziek zou dit een kroon op Van Hoof's muzikale werk zijn.

De muziek is geschreven door Laurens van Wessel. De single is een swingend sixtiesachtig nummer met echte blaasinstrumenten, flitsende gitaarpartijen en een spetterende solo op de saxofoon. De single is wederom opgenomen bij Laurence van Wessel, en zal over enkele weken in release gaan.

Uiteraard wordt er bij deze single weer een videoclip opgenomen. Vorige week is na overleg met Ron zijn management VDM Producties en de Producer Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw besloten om de clip op te laten nemen door een professioneel bedrijf uit België.

Op zondag 22 april tijdens het Brabantse Wal Festival zal Ron van Hoof voor de eerste keer zijn single ten gehore brengen, vergezeld door vijf danseressen van TDC. Hij is op deze middag wederom presentator.

Kom dus 22 april gezellig naar de seniorenmiddag en geniet van een leuke middag met geweldige artiesten waaronder de Melando's en Dennie Christian.