Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
Foto: Bep Tielemans

GRATIS Kinderopvang tijdens Rovers Run

HALSTEREN - Mede dankzij het team van "Zo Kinderopvang op de Schans' is het Rovers Run terrein 23 juni voorzien van een volwaardig, professioneel en gratis "kidskwartier".
Ouders die graag mee willen doen aan de Rovers Run kunnen hun kind(eren) met gerust hart toevertrouwen aan de pedagogisch medewerkers. Zeker wanneer zij na het voltooien van de family run zelf nog een ander parcours af willen leggen. Over het vermaak en vertier hoeven zij in ieder geval niet in te zitten.

Kinderen van 6 tot en met 12 jaar kunnen sowieso meedoen aan de Kids/Family run. Dit drie kilometer lange parcours met meer dan 15 uitdagende obstakels is speciaal ontwikkeld voor zowel kids als hun ouders, opa's en oma's, broers, zussen of andere begeleiders. De kidsrun is niet alleen geschikt voor families, het is ook bijzonder geschikt als teambuilding voor o.a. jeugdteams van sportclubs. Dit jaar is het parcours voorzien van nog meer obstakels met water en modder, zodat de kids gegarandeerd vies worden!

Kids die klaar zijn met hun run of hier nog niet aan kunnen deelnemen, hoeven zich zeker niet te vervelen. Zij kunnen klimmen en klauteren op de 18 meter lange opblaasbare stormbaan van Mitch Bootcamp. Daarnaast kunnen zij zich laten schminken, glittertattoo's laten zetten, kleuren en een groot scala aan andere activiteiten ondernemen. De overdekte kinderopvang is er voor kinderen van 0 tot 12 jaar en is na inschrijving door een ouder of verzorger toegankelijk. Na het overwinnen van het fort kunnen de sportievelingen en hun toeschouwers de kinderen weer ophalen bij het kidskwartier om samen de dag af te sluiten op het Rovers Run terrein.

Kun je niet wachten om mee te doen? Koop dan snel je tickets voor de run op www.roversrun.nl.

Meer berichten