Afbeelding

DJ's brengen collectief eerbetoon

Algemeen

In Harmoniezaal Ossendrecht:
Tribute to B2

OSSENDRECHT – Rep over het Vrienden van Bokki Smartlappenfestival en menig toeter en bel begint te rinkelen. Vele jaren gold de jaarlijks terugkerende avond tot een vaste waarde op de Woensdrechtse muziekkalender. Louter spraakmakende artiesten bevolkten de bühne. Frankie Valjo, Zaddoek, The Dutch Madonna, Rachid, Belgische Elvis, Sientje, Ad & René, et cetera. Verder Back to Eighties, optredens van Flat Out, Garfield, OutPut. Grote animator achter de muzikale hoogstandjes was DJ Gert-Jan de Kort, voorzitter van stichting Vrienden van Bokki.

Medio maart is het een jaar geleden dat Gert-Jan de Kort (49) een kortstondige strijd tegen kanker verloor. Uit het oog doch niet uit het hart. Op zaterdag 17 maart brengt de vriendenclub een groots eerbetoon aan haar preses. Voor de gelegenheid vormt Harmoniezaal in Ossendrecht het podium voor een aaneenschakeling van topacts.

De organisatie is trots op onvoorwaardelijke medewerking van DJ Joshua van Oirschot, huis DJ Dave, DJ Wally & DJ Bart, De Nelen Brothers, good-old DJ De Kraai en last but zeker niet least Sebastian Floris!

Zaal open vanaf 20.00 uur. Entree is tien euro aan de zaal of in voorverkoop 7.50 euro bij Primera Niels van Elzakker, METO-kantine, WVV-kantine.

Foto: Gert-Jan de Kort (DJ Fitting) en Gerald de Waal (DJ Wally) in betere tijden…