Afbeelding

RKSV Halsteren weeknieuws

Algemeen

Zondag 1 loopt in op koploper OSS'20

In Hendrik-Ido-Ambacht wist Zondag 1 het plaatselijke IFC met 0-2 te verslaan. Een prima resultaat, zeker omdat koploper OSS'20 in Breda punten morste in het duel tegen Baronie (1-1). De achterstand van Halsteren op de koploper is nu zeven punten, maar Halsteren heeft nog een duel in te halen. En over twee weken komt de koploper op bezoek in Halsteren, waardoor bij winst het gat nog verder kan slinken. 

Vrederust zwicht pas in slotfase voor Zaterdag 1

Lange tijd zag het er naar uit dat Vrederust als grote winnaar van het veld zou stappen, door Halsteren op 0-0 te houden. Het was echter goaltjesdief Mike de Nijs die aan alle illusies bij de tegenstander een einde maakte. Zijn treffer was het hoogtepunt van een op zich geen hoogstaande wedstrijd, die door het uitblijven van doelpunten wel steeds spannender werd. De ploeg van trainer Remco van Haaren, waarin veel basisspelers door blessures en vakanties ontbraken, werd zowel aanvallend als defensief aardig op de proef gesteld. De "vesting Vrederust" capituleerde pas laat in de wedstrijd en dat mag best een verdienste voor de dorpsgenoten genoemd worden. 

Al ingeschreven voor 100% SoccerClass?

De voetbalschool start op woensdag 21 maart a.s.. Inschrijving voor deze voorjaarseditie is vanaf heden mogelijk via de website https://www.soccer10.nl/soccerclass-rksv-halsteren

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.rksvhalsteren.nl of contact opnemen met info@rksvhalsteren.nl.

Afbeelding