Afbeelding

Thalita en Demi bereiden zich voor op het nieuwe wegseizoen

Algemeen

Hier zijn wij weer met een bericht vanuit de supportersclub Thalita & Demi de Jong.

Zoals de meesten wel weten stond Thalita in februari aan de start van het WK veldrijden in Valkenburg. Aangezien Thalita vanaf 1 januari 2018 pas van start kon gaan met haar veldritseizoen, was dit een enorme prestatie dat ze zichzelf in z'n kort termijn in de kijker heeft weten te rijden bij de Nederlandse bondscoach.

Helaas dook er een aantal dagen voor het WK een flinke griep op zoals bij vele mensen het geval was in deze periode. Thalita heeft de race uitgereden maar velen zouden al niet gestart zijn of zouden zijn afgestapt. Dit toont dan weer het karakter van Thalita. Hierna was dit ook het einde van het crossseizoen van Thalita.

Anderhalve week later is Thalita met haar team op trainingskamp gegaan waar ze zich gingen voorbereiden op het komende wegseizoen. Het was erg leuk om een hoop supporters tegen te komen tijdens het WK te Valkenburg met een mix van paarse hesjes, petten en sjaals.

Uitdaging
Demi heeft de afgelopen winter ook niet stilgezeten. Waar de meeste jongelui in de zomer het strand gaan opzoeken dacht Demi daar heel anders over. Demi kreeg het idee om met een nieuwe uitdaging van start te gaan en stapte op haar MTB om deel te gaan nemen aan een aantal strandraces. Dit deed ze niet onverdienstelijk en pakte viermaal een 3e plaats.

Nadat de laatste strandrace erop zat kon Demi zich gaan klaarmaken voor een trainingskamp met haar ploeg om zich te gaan richten op het wegseizoen. Momenteel is het wegseizoen alweer een aantal weken onderweg.

Afbeelding
Afbeelding