Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
Foto: Sophia Piesens

'Magic Star Fair' primeur in Ossendrecht

OSSENDRECHT - Ossendrecht krijgt een primeur: "De Magic Star Fair", een Spirituele & Fantasy Beurs op 11 maart van 12.00-19.00 uur bij de Volksabdij aan Onze Lieve Vrouw ter Duinenlaan 199.

Al een aantal jaren heeft Daisy van Magic-Star meegedraaid op verschillende beurzen met in haar achterhoofd het plan om zelf ook een Fair te organiseren. Veel heeft ze daar opgestoken over wat ze wel en niet wil op haar Fair. Wat ze wil is gelijkgestemden bij elkaar brengen in een tolerante omgeving waar ieder mens wordt getolereerd. Ze heeft absoluut niet de intentie om groot te worden. Ze wil gewoon dat het een leuke, mooie en gezellige Fair wordt voor jong en oud. En dat zal zeker lukken met de sfeer die ze weet neer te zetten bij de Volksabdij in de Kapel en Nachtegaal. Er zullen mensen rondlopen die zich hebben gehuld in een mist van Fantasy, dus doe aan wat je lekker vindt, Fantasy, Gothic, alles kan, want het uitgangspunt is acceptatie en tolerantie! Unieke dingen zult u beleven. Zo vindt u er het kleinste museum van Zeeland, vuurshows en acrobatiek (indien het weer het toelaat).

De kinderen worden zeker niet vergeten, er is voor hen ontzettend veel te doen en te beleven. Ze kunnen zich laten schminken en er lopen verklede heksen rond, ook zijn er jongleurs, acrobaten en er is Abe, de verteller van spannende verhalen voor jong en oud. Wie wil er nou niet worden meegenomen in een spannend verhaal over oude Hollandse mythen, ridderverhalen of sprookjes uit de Keltische en Noordse traditie. Hij vertelt zijn verhalen om 13.00 uur, 14.30 uur en om 16.30 uur.Ook zijn er ruim 30 stands waar men van alles kan vinden zoals edelstenen, sieraden, beeldjes, spellen, boeken, wierook et cetera. Voor de mentale of fysieke gezondheid zijn er diverse mogelijkheden voor energiebehandelingen zoals Reiki, voetreflexmassage, Chakra Therapie, Klankschalen, Auratekeningen en Mandala's. Op diverse manieren kun je een kijkje nemen in je onderbewustzijn of een ander licht te krijgen op een situatie waarin je vastzit. Bijvoorbeeld via Tarotkaarten, Runen, Handlezingen en Koffiedik kijken. De beurs opent om 12.00 uur. De toegang is €5,00 p.p. en voor kinderen gratis. Kom je in fantasy style, dan krijg 50% korting. Voor in uw agenda: De volgende "Magic Star Fair" is het hele tweede weekend van maart 2019. Voor meer informatie: www.magicstar-fair.nl.

Meer berichten