Afbeelding
Foto: Bep Tielemans

Weer wensboom Lions Club

Algemeen

GEMEENTE WOENSDRECHT - De Wensboom van de Lions Club Woensdrecht Zuidkwartier is sinds maandag weer in gebruik. Alles is in orde gebracht in de hal van het gemeentehuis voor de kerstboom van de gemeente waarin weer kerstklokken met wensen worden opgehangen.

De persoonlijke gegevens worden met de wensdetails op een apart formulier in de naast de boom staande containerbus gestopt zodat de privacy is gegarandeerd. De wensboom staat er tot na de nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente op woensdag 3 januari 2018. In de dagen daarna wordt alles weer opgeruimd. De week daarop gaan de Lions met hun Wensboom commissie alle wensen bekijken en beoordelen.

Vorig jaar waren er maar liefst 33 wensen waarvan er 11 zijn gehonoreerd. De Lions hopen dit jaar op een nog groter aantal en gaan in de week na 7 januari 2018 bekijken wat haalbare en bruikbare wensen zijn. Het gaat vooral om dagjes uit voor mensen die dat eens nodig hebben, een bos bloemen of een etentje voor een vrijwilliger of groepje van vrijwilligers die dat verdient. De wens moet natuurlijk wel uitvoerbaar zijn. De wensen moeten vooral gericht zijn op inwoners die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken of dat verdiend hebben.

Extra
Dit jaar kunnen de Lions extra aandacht aan de wensen besteden dankzij de fraaie sponsoring van Kees Palinckx van Non Plus Ultra. Daarnaast hebben de Lions met verkoop van chocoladeletters gedurende de Sinterklaasperiode ook nog eens geld ingezameld om wensen te kunnen vervullen.

Bericht
Alle indieners van een wens krijgen bericht, ook wanneer hun wens niet wordt vervuld. De organiserende Lions verzoeken indieners van wensen om de gegevens duidelijk en leesbaar in te vullen. Zij hopen weer op veel kerstklokken met wensen in de gemeentelijke boom.