Een prachtige kerststal zal weer prijken in het dorp Woensdrecht.
Een prachtige kerststal zal weer prijken in het dorp Woensdrecht. Foto: Bep Tielemans

Herdertjestocht Woensdrecht

Algemeen

WOENSDRECHT - Op zondag 17 december gaat de jaarlijkse Herdertjestocht van Woensdrecht weer van start. Het altijd zeer druk bezocht en sfeervol gebeuren is intussen toe aan de zeventiende editie.

Vele opgewekte kinderstemmen zullen weer te horen zijn bij het beleven van het kerstverhaal dat traditiegetrouw verteld wordt tijdens deze tocht. Op verschillende locaties worden gebeurtenissen van het kerstverhaal nagespeeld. Deelnemers en ook toeschouwers worden betrokken bij het kerstverhaal in een tocht met levende dieren en nog meer leuke verrassingen. Het thema van dit jaar is: 'Op pad met Jozef en Maria'. Kinderen en volwassenen worden van harte uitgenodigd te komen kijken wat er allemaal weer gaat gebeuren. Organiserende Buurtvereniging "de Straat" belooft weer een hele mooie tocht voor kinderen op poten te zetten. Ook krijgen ze allemaal op het einde van de tocht bij de kerststal weer beschuit met muisjes en een lekkere beker warme chocomel. Vanaf 17.45 uur is de Sint Jozefkerk open en zal popkoor Dazzl mooie kerstliedjes zingen. De tocht zal beginnen om 18.30 uur. Zorg dat je erbij bent! Meedoen met de tocht is op eigen risico.

Tweede Kerstdag
Nog meer activiteiten zijn er op Tweede Kerstdag in Woensdrecht, wanneer er bij de levende kerststal vanaf 13.00 uur weer van alles is te beleven voor de bewoners van de kleinste kern van de gemeente Woensdrecht. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen over de Herdertjestocht, LIKE dan Facebook pagina Herdertjestocht Woensdrecht. Hier zullen na de tocht ook mooie foto's geplaatst worden.