Spelers van Ons Kent Ons tijdens de repetitie van het nieuwe toneelstuk
Spelers van Ons Kent Ons tijdens de repetitie van het nieuwe toneelstuk "Ontdooid'.

Ons Kent Ons speelt KLUCHT 'Ontdooid'

Algemeen

HALSTEREN - Toneelvereniging Ons Kent Ons presenteert op 8, 9 en 10 december de komische voorstelling 'Ontdooid' van William Houbraken. Dit stuk is geschreven in 2017 en wordt pas voor de tweede keer opgevoerd. Tevens is deze klucht het regiedebuut van Ons Kent Ons oudgediende Jac van Steen.

Het stuk speelt zich af in het huis van Beatrijs Ploddermans-Koudijs (Lonneke Mulders). Het vreemde is dat zij nergens te bekennen is. Wel zien we haar zoon Tom (Jan Tunders), haar dochter (Patricia Suykerbuyk) en haar partner Hein (Stef de Koning). Zij leiden een luxe leventje door een geweldig plan dat niet fout kan gaan. Tenminste dat was de bedoeling. Door een bericht van de burgemeester (Dave Goderie) slaat echter de paniek toe in huize Ploddermans. En waarom komt schoonmaakster Lies (Sylvia Tunders) elke keer langs als Boer Kees (Judith de Martelaere) is geweest?

Liefhebbers van een leuke avond of middag toneel kunnen het allemaal komen bekijken in Café de Roos aan de Dorpsstraat 68 in Halsteren op vrijdag 8 en zaterdag 9 december om 20.00 uur en zondag 10 december om 14.30 uur. De zaal is een half uur vooraf geopend.

Kaarten kosten €7,50 per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar betalen slechts €3,50. Kaarten reserveren kan via lonnie74@hotmail.nl of telefonisch via 06-11766686, tussen 19.00 en 20.00 uur.

Ons Kent Ons heet eenieder van harte welkom bij deze komische voorstelling.