Afbeelding

Sirocco ATB-toertocht

Algemeen

WOENSDRECHT - Op zondag 26 november wordt alweer voor de 22e keer de Sirocco ATB-toertocht verreden. Ook nu heeft de 'Van de Klundert- De Crom' familie weer een aantrekkelijke tocht uitgezet, dit jaar voor de eerste keer met drie afstanden: 30, 45 en 55 km.

De start en finish zijn even als voorgaande jaren bij Café Non Plus Ultra aan Grindweg 2 te Woensdrecht. Er kan gestart worden tussen 08.30 en 10.30 uur. De routes gaan over grotendeels onverharde paden en singletracks door de mooie bossen van de gemeente Woensdrecht. De routes zijn zeer afwisselend met technische stukken en langere brede paden. Iedereen kan deelnemen, het maakt niet uit op wat voor niveau je fietst.

Vanaf de start zijn er diverse STRAVA KOM's waar de deelnemers hun eigen persoonlijk record kunnen wegzetten en kunnen zijn wie er sneller of langzamer is op deze stukken. Het begin en eind van de KOM wordt aangegeven door speciale bordjes.
Onderweg is een verzorgingspost ingericht waar je een banaan, energiereep, suikerwafel en een dorstlesser of thee kan krijgen. Ook is hier een materiaalpost ingericht door Sirocco waar men met problemen aan de fiets terecht kan. Na afloop van de tocht is er douchegelegenheid bij de sporthal aan de Bloemenlaan en wordt je fiets vakkundig afgespoten door leden van het Sirocco ATB-team op de parkeerplaats naast Café Non Plus Ultra.

'Met behulp van alle familieleden en de vrienden en bekenden van het Sirocco team gaan we ervoor om van deze editie ook weer een unieke gebeurtenis te maken.' Genoeg redenen dus om niet thuis te blijven en te komen genieten van deze mooie tocht op 'De Brabantse Wal'. Voor verdere informatie of eventuele vragen kan je terecht bij: Sirocco Personal Bikes, www.siroccotoertocht.nl