Sinterklaas wordt hartelijk verwelkomd in Winkelhart Hoogerheide.
Sinterklaas wordt hartelijk verwelkomd in Winkelhart Hoogerheide.

Winkelhart Hoogerheide gaat knallend het jaar uit!

Algemeen

HOOGERHEIDE - Met een grootse spaaractie met meer dan duizend prijzen gaat Winkelhart Hoogerheide de feestmaand december tegemoet. Na een periode waarin het winkelhart iets minder actief was hebben ruim veertig ondernemers samen de schouders eronder gezet door zich massaal aan te melden voor de eindejaarsactie.

De eindejaarsactie is de grootste activiteit die ooit is georganiseerd. De actie start op zondag 26 november aanstaande. Op deze zondag zullen vele winkeliers hun deur openen vanwege de maandelijkse koopzondag. Een ideale dag dus om je inkopen te doen voor 't heerlijke avondje en een mooie kans om misschien wel een hoofdprijs in de wacht te slepen.

De laatste maanden is er door diverse commissieleden hard gewerkt om een actie te ontwikkelen die anders is dan de acties die de klant gewend is. De klant ontvangt bij besteding vanaf €20,- bij de deelnemende winkeliers een voucher met een code. De unieke code kan men invoeren op internet, men ziet dan direct of er een prijs is gewonnen. De klant gaat met de voucher naar de winkel waar de prijs is gewonnen en krijgt deze direct mee. Bijvoorbeeld een consument die een bakje vissalade wint van Visspecialist de Vos kan dit bakje direct ophalen bij Bert-Jan de Vos.

De prijzen variëren van flessen wijn, bakjes salades tot aan fietsen, hotelovernachtingen, kledingpakketten en zelfs een diner voor 12 personen.

Op zondag 26 november en zaterdag 2 december zullen zwarte pieten in de winkelstraten aanwezig zijn om de consument te voorzien van heerlijk strooigoed en een flyer met daarin een uitgebreide uitleg van de actie. Deelnemende winkeliers zullen d.m.v. een poster in hun etalage duidelijk herkenbaar zijn voor de consument.

Paul Lucius vertelt; mocht de consument nu geen internet tot zijn beschikking hebben dan zullen we ook deze klant tegemoetkomen met een passende oplossing. Houd hiervoor de Zuidwest/Halsterse krant in de gaten.

De komende periode staat naast deze actie veel te gebeuren in het centrum van Hoogerheide. Afgelopen weken is de feestverlichting weer toegevoegd aan het straatbeeld en ook de ijsbaan zal voor het 10de jaar neerstrijken in Hoogerheide op zijn vertrouwde plek op 't Raedthuysplein. 10 jaar is een een lustrum wat zeker niet onopgemerkt voorbij zal gaan in Hoogerheide. Hierover binnenkort meer in de krant.

Naast de ijsbaan zal ook het nieuwe logo van het winkelhart zichtbaar worden in de straat met het ophangen van de banieren. Na bijna 2 jaar zal de straat weer worden voorzien van banieren waar de kernwaarden van het winkelhart goed naar voren komen.