Logo halsterse-zuidwestkrant.nl

Zaterdag 3 geheel in het nieuw

HALSTEREN - Het is al weer even geleden, maar zaterdag 14 oktober jongstleden was het zover. Het team Zaterdag 3 werd door twee sponsors geheel in het nieuw gestoken.
Allereerst ging het hele team op bezoek bij kledingspeciaalzaak NINE FASHION in Bergen op Zoom, alwaar de truien aan de spelers uitgereikt werden. Dit, omdat de eigenaren van Nine Fashion vanwege de drukte op zaterdag niet in de gelegenheid waren om naar sportpark De Beek te komen. Nine Fashion is sinds eind 2014 gevestigd aan de Kremerstraat nummer 9 en heeft wegens groot succes aan de Kortemeesstraat 26 in Bergen op Zoom sinds begin 2017 een aparte store voor dames geopend: Nine Fashion Women.

Daarna ging het team met de snelheid die we van ze gewend zijn naar het sportpark. Daar stond de volgende sponsor ACCENT COVEBO GROUP het team op te wachten om de nieuwe tenues uit te reiken. De van origine Belgische uitzendorganisatie Accent Covebo Group is bekend van het verzorgen van uitzendkrachten voor diverse bedrijven. Zij zenden vanuit de meer dan 40 kantoren in Nederland per dag circa 2500 mensen uit naar de verschillende bedrijven.

RKSV Halsteren bedankt de eigenaren van Nine Fashion en Accent Covebo Group hartelijk voor hun sponsorship!

Meer berichten