Logo halsterse-zuidwestkrant.nl

ATB-toertocht Mountainbike Ossendrecht

OSSENDRECHT - Mountain Bike Ossendrecht organiseert een ATB-toertocht op zondag 12 november in en rond de bossen van Ossendrecht over de afstanden 23 km, 40 km en 60 km. Tijdens deze tocht kunnen de deelnemers genieten van een prachtige route door bos en heide met enkele stukjes asfalt om te herstellen.

Het inschrijfgeld bedraagt €4,- en er kan gestart worden van 8.00 uur tot 10.30 uur vanaf multifunctioneel centrum De Drieschaar aan de Ploeg 11 te Ossendrecht. Verder is er douchegelegenheid aanwezig en de EHBO vereniging uit Ossendrecht verleent deze dag ondersteuning, mocht dit nodig zijn.

Ook is er onderweg ongeveer halverwege het parcours een post geregeld waar men een drankje en een hapje kan nuttigen. Hier is ook een reparatiedienst aanwezig om een klein euvel aan het materiaal te laten repareren. Bij terugkomst is het mogelijk de fiets te stallen in een bewaakte stalling, tot 12.30 uur. Ondertussen kan men in de Drieschaar even tot rust komen. Mocht het nodig zijn dan wordt de fiets op de afspuitplaats even onder handen genomen.

Deze tocht is voor iedereen toegankelijk of men nu wel of niet goed is op de mountainbike. Dit alles komt tot stand met medewerking van Gemeente Woensdrecht, Staatsbosbeheer, Watermaatschappij, privé eigenaren, MFC De Drieschaar, Hendrickx Grondverzet en kraanverhuur vof en vele vrijwilligers.

Voor verdere inlichtingen: Rini Pijnen van Pijnen Race in Ossendrecht,
telefoon (0164) 672763.

Meer berichten