Logo halsterse-zuidwestkrant.nl

Clubkampioenen de Liefhebbers gehuldigd

HALSTEREN - TTC de Liefhebbers heeft zondag het seizoen 2017 feestelijk afgesloten. Voorzitter Jan Suijkerbuijk vertelde de aanwezige leden dat 'het seizoen voortreffelijk is verlopen.'

De activiteitencommissie had een mooi programma in elkaar gezet. Wegens de te verwachten slechte weersomstandigheden is dit programma op zaterdagmiddag gecanceld. Nu is de activiteitencommissie niet voor één gat te vangen, ze hadden derhalve in een prachtig alternatief binnenprogramma voorzien.

Nadat de activiteitencommissie met een cadeaubon werd verblijd en de winnaars van de specials werden genoemd, werden acht jubilarissen in het zonnetje gezet. Ze werden door het bestuur met mooie woorden bedankt voor hun trouw aan de vereniging en ontvingen een cadeaubon en een mooi boeketje bloemen. Daarna was het moment daar dat de clubkampioenen bekend gemaakt werden. Altijd een spannend moment. Bij de recreanten werd de winnaar Pieter Thijssen met 307 punten voor Jo de Wit en Adje Thijssen. Bij de trimmers ging de wisselbeker naar Ad Timmermans met 409 punten voor Vanghelis Leiendecker en Albert Hagenaars. De middag werd afgesloten met een heerlijke Brabantse koffietafel. Na afloop keerde iedereen met een blij gevoel richting huiswaarts. Het was weer een feestmiddag waar met veel plezier op teruggekeken kan worden.

Inmiddels zijn de winteractiviteiten bij TTC de Liefhebbers weer van start gegaan. Dit houdt in dat door de leden en overige belangstellenden op zondagmorgen om 9.30 uur gewandeld wordt of dat er met de mountainbike op uit wordt getrokken. Vertrek is elke zondag vanaf Monkey Town, waar na afloop omstreeks 11.00 uur nog een kopje koffie gedronken wordt. Iedereen is zonder verdere verplichtingen van harte welkom. (Foto's: Piet Brocatus).

Meer berichten