Afbeelding

Kloosterhof weer creatief walhalla

Algemeen

HOOGERHEIDE - MFC Kloosterhof aan de Huijbergseweg 3 in Hoogerheide staat op zaterdag 4 en zondag 5 november in het teken van een Krea & Kadomarkt voor jong en oud. De Theaterzaal en de hal zullen weer de sfeer en gezelligheid uitstralen die bij deze markt past.

Rond de 40 deelnemers laten in dit weekend zien waar ze het gehele jaar door mee bezig zijn. De deelnemers wisselen elkaar af op de zaterdag en/of zondag zodat er een diversiteit aan creatieve activiteiten ontstaat. Er is van alles te bewonderen, onder andere zilveren en glazen sieraden, poppenhuisminiaturen, modelbouw, houten decoraties, eigen ontwerp kaarten, Thee van Tries theecadeaus en theeaccessoires, handgemaakte kaarsen gemaakt door de dagbesteding van Bartimeus, houten cadeautjes met ingebrande tekst en een persoonlijke print, poppendokter Jippie, Paverpol beeldwerk uit eigen atelier, brocant opgemaakte doosjes (zaterdag), cosmetica cadeautjes. Zonnebloemafdeling (zaterdag).
Demonstratie spinnen, demonstratie manden vlechten van wilgentenen, demonstratie zijde schilderen en op de zondag de Snoepkraam, een demonstratie van Diamond Dotz, creatieve sieraden gemaakt van koffiecups en wasknijpers, Tiffany glas in lood, creatief wol vilt. De Krea & Kadomarkt begint op beide dagen om 10.00 uur en is te bezoeken tot 16.00 uur. Iedereen is op zaterdag en zondag welkom en de toegang en het parkeren is gratis.

Zonnebloem present

Sinds een jaar is afdeling Hoogerheide van de Zonnebloem actief met een hobbyclub. Iedere veertien dagen komt de club bijeen in Lucashof. Er wordt een grote verscheidenheid aan spullen gemaakt, van gebreide sokken en kinderkleding tot kunstzinnige werkstukjes. De Zonnebloem is op de Krea & Kadomarkt.