Afbeelding
Foto: Bep Tielemans

Super 5 test Woensdrechtse voetbalkennis

Algemeen

WOENSDRECHT – Voetbaljaargang 2017-2018 staat in de startblokken. Verwachtingen zijn zoals ieder seizoen weer hooggespannen. Wat doet de unieke Woensdrechtse samensmelting in de Vierde klasse A?

Hoe vergaat het WVV'67 zonder haar sluitpost voor vele jaren: Erwin van den Heuvel? Zet Patrick Arnouts Grenswachters naar zijn hand? Is Gino Boer het scoren verleerd? Het vaart ODIO onder Putse vlag? Wat merkt Vivoo van de frisse wind en haalt Joey van Hooijdonk bij METO zijn oude niveau? Prognoses, voorspellingen en natuurlijk de weddenschappen. Voor de dertiende maal in successie meet voetbalminnend Woensdrecht haar voetbalkennis in de Super 5. In de schaduw komen de liefhebbers van derbyprognostiek ruimschoots aan hun trekken in De Derby! Wie-o-wie heeft de kennis in huis? Wie worden de opvolgers van Gite van Elzakker (Super 5) en Kevin Llacer (De Ladies Derby)? En wie gaat er met de Boove & Beneeje tegoedbonnen, Primera cadeaubonnen en de vele Wilbrink-periodetaarten vandoor?!

Formulieren
Het reglement voor de Super 5 en simpel. Deelnemers selecteren één keeper, één verdediger, twee middenvelders en één spits. Tenslotte kiest men één coach. Iedere vereniging (Grenswachters, Meto, Odio, Vivoo en WVV'67) moet eenmaal in de opstelling worden opgenomen. Kiest u bijvoorbeeld één spits van Odio dan zijn Odio-spelers voor andere categorieën (middenveld, verdediging, keeper) uitgesloten. De keuze van favoriete coach is vrij.

Ladies Derby
Ook De Ladies Derby gaat op herhaling. Na het terugtrekken van het METO-team telt de krachtmeting der dames nog twaalf onderlinge ontmoetingen tussen Grenswachters, Vivoo 2, ODIO en WVV'67. Deelnemers voorspellen de einduitslag.

Naast het dozijn ladiesderby's maakt iedere regionale voetballiefhebber zich op voor een historische mannelijke serie. Voor het eerst in de voetbalgeschiedenis komen zowel METO, ODIO, Grenswachters, Vivoo als ook het gouden WVV'67 op hetzelfde competitieniveau uit. De Vierde Klasse A vormt het podium voor een totaal van twintig onderlinge duels op Woensdrechtse bodem! Ook hier kan men zijn of haar prognoses naar eigen inzicht op loslaten! En zodoende meedingen naar de talloze derbyprijzen en/of eer en glorie van de overkoepelende eindoverwinning!

Wedstrijdformulieren voor Super 5, Ladies Derby en Gentlemen Derby zijn verkrijgbaar bij Primera Niels van Elzakker, Hof van Holland 2 in Hoogerheide. Voor slechts twee euro per formulier dingt men mee naar de vele prijzen en onmetelijk eer! Inleveren voor zondag 24 september 14.30 uur.