Logo halsterse-zuidwestkrant.nl

Workshops in Volksabdij

OSSENDRECHT - In het najaar van 2017 staan weer een aantal interessante workshops en lezingen op het programma van de Flor van Putte Stichting in de Volksabdij.

Deze activiteiten starten alle om 14:00 uur en zijn voor iedereen die hierin geïnteresseerd is of hiermee eens kennis wil maken.

Zondag 10 september starten we met de lezing 'Ademhalen volgens de Buteyko methode' door Jenny Massar. Zij vertelt over het ontstaan, de mogelijkheden en de beoefening van deze methode. De natuurlijke keuze bij astma, allergie, hooikoorts, hoge bloeddruk, snurken en nog veel meer.

Zondag 8 oktober gaan we weer mantra's zingen met Irene en Sacha. Ervaring is niet nodig. Merk zelf het ontspannende effect van deze soms eeuwenoude klanken.

Zondag 12 november is er een Lezing Rouwverwerking met Kees Zwinkels. Omdat geen mens hetzelfde is, rouwt ook geen mens op dezelfde manier. Wel zijn er enkele fasen vast te stellen die bijna iedere rouwende doorloopt. In deze lezing zal Kees Zwinkels zijn persoonlijke ervaringen met u delen en hoe hij deze verschillende fasen heeft beleefd.

Zondag 10 december workshop bloemschikken met Els Kroonen. Deze middag maken we een vakkundig en creatief kerststuk in een windlicht.

Zoals u vast al weet organiseren we elke eerste zondag van de maand een stiltewandeling onder begeleiding van Kees Zwinkels. Deze start om 10.00 uur. Met regelmaat kunt u op de zondag deelnemen aan een Mindfulness-meditatie-ochtend met Nelleke Heinkens. 'Een dagje lekker vertroeteld worden? Dat kan op de woensdag met het 'Dagje in de watten'. Eind september verloten de 'Vrienden van Flor' een 'Dagje in de watten' voor 2 personen. Alle informatie op: www.florvanputtestichting.nl

Reageer als eerste
Meer berichten


Bedrijf van de week