Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
Foto: Bep Tielemans

"Proberen te handhaven"

LEPELSTRAAT - Tessa Govers was eerst keepster bij Marjola Girls en ging daarna voetballen. Nu is ze overal inzetbaar op het middenveld en in de voorhoede. Daarnaast zit Tessa ook nog in het bestuur en houdt zich vooral bezig met pr en sponsorzaken.

Tessa Govers vertelt: "Je ziet dat ik echt multifunctioneel ben. Vorig seizoen zijn wij kampioen geworden in de vierde klasse. Een paar wedstrijden voor het einde waren we al binnen, omdat onze enige concurrent GSC punten ging verspelen. Ik denk dat we een pittige competitie voorgeschoteld krijgen. Wij spelen voor ons plezier, maar als we in het veld staan willen we winnen. We gaan er alles aan doen om te handhaven. De eerste wedstrijden zien we wel welk niveau we aantreffen en van daaruit bekijken we onze doelstelling."

Promoten
"Het zal allemaal wat serieuzer worden met aangestelde scheidsrechters en sterke tegenstanders. Door het succesvolle EK gaan steeds meer meiden voetballen. Wij zijn de onder 15 en onder 17 aan het promoten. De afgelopen weken hebben er weer nieuwelingen bij ons meegetraind. Tegen alle meiden die willen voetballen, zou ik willen zeggen: 'gewoon doen!'", aldus een fanatieke Tessa Govers.

Reageer als eerste
Meer berichten


Bedrijf van de week