Koopjesmarkt
Koopjesmarkt

Koopjesmarkt in Ossendrecht

Algemeen

OSSENDRECHT - Een ‘Koopjesmarkt met 1001 artikelen onder één dak’ is een nieuw initiatief dat komend weekend plaatsvindt in het voormalig Aldi pand in het centrum van Ossendrecht. Op zaterdag 27 en zondag 28 januari zullen allerlei ondernemers van 9.00 tot 17.00 uur in kramen hun koopwaar aanbieden in het pand dat al enige tijd leeg staat. In februari en maart krijgt de koopjesmarkt een vervolg.

De initiatiefnemers hadden als uitgangspunt om zoveel mogelijk verschillende artikelen onder één dak te brengen zodat de plaatselijke bevolking niet meer naar een stad hoeft te rijden, parkeergeld moet betalen en winkel in en winkel uit moet.

Euromarkt St Christoffel uit Ossendrecht is normaal een organisatiebureau van jaarmarkten en braderieën buiten, maar zocht nu een aantal ondernemers die samen met deze organisatie een winkelpand wilden gaan invullen.

Het is in feite net wat anders dan een pop up store of shop in shop waar ondernemers hun spullen heenbrengen, wordt gewerkt met een centrale kassa en ze zelf niet aanwezig zijn. in de Koopjesmarkt zal elke ondernemer wel zelf met zijn eigen artikel aanwezig zijn en kan hij/zij bezoekers ook persoonlijk helpen en info geven omtrent zijn of haar product.

Er zullen ondernemers zijn die elders een winkel hebben of die op week(markten) staan en ook zijn er enkele ondernemers uit de gemeente Woensdrecht die hun medewerking verlenen/deelnemen zoals uit Ossendrecht Dekkers Reclame, PLUS Suijkerbuijk en Kunstgras Ossendrecht en uit Putte Mientjes ijs, thee & zoet.

Het assortiment dat te koop zal zijn in de Koopjesmarkt is heel breed en voor zowel jong als oud, met onder andere jassen, schoenen, broeken, dames-, heren- en kinderkleding, sportkleding, sieraden, sokken, horloges, sloffen, dierenbenodigheden, zonnebrillen, glazen, parfum en cosmetica, wierook, houtsnijwerk, sambal, thee, kruiden en specerijen. Maar ook poncho’s, tassen, speelgoed (ook Barbie), Playmobiel, Lego, Pokémon artikelen, bedrukte dierenmatten en mokken, boeken, drogisterij artikelen, woondecoratie, cadeauartikelen enzovoort. De gehele dag door zullen er verse stroopwafels gebakken worden.

Kortom: er is voor jong en oud van alles te koop en het belooft de moeite waard te zijn om deze Koopjesmarkt te bezoeken. ‘Men hoeft niet meer te gaan zoeken naar wat men nodig heeft en zich af te vragen waar kan ik het gaan kopen? Kom zeker eerst even kijken in de Koopjesmarkt, misschien vindt u het hier’, aldus de organisatie. 

Het voormalige Aldi pand zal twee ingangen open hebben deze weekenden dus de Koopjesmarkt is te bereiken zowel via het Hondseind als via de parkeerplaats aan de Cichorei. Ook is PLUS Suijkerbuijk open voor al de dagelijkse boodschappen. Parkeren is gratis.

De openingsdagen en tijden voor de Koopjesmarkt 1001 artikelen onder 1 dak in Ossendrecht zijn: Zaterdag 27 en zondag 28 januari van 9.00 tot-17.00 uur; 24 en 25 februari van 9.00 tot 17.00 uur en op 16 en 17 maart.