Afbeelding

Kerstmuziekkwis Lepelstraat

Algemeen

LEPELSTRAAT - SKW Lepelstraat heeft voor woensdagavond 28 december dit jaar een bijzondere extra kwis ingepland met alleen maar opdrachten over kerstmuziek.

Deelnemende teams worden in woord en beeld ondervraagd over kerstliedjes en de uitvoerende artiesten. Kortom, een feestje passend bij de tijd van het jaar in een versierd wijkgebouw ‘t Weike. Een team mag bestaan uit 2-4 personen die een fantasienaam bedenken voor het team en een teamcaptain aanstellen. De naam van het team, de naam van de team­captain én het aantal personen kunt u doorgeven via skw.weike@gmail.com, of gewoon in ’t Weike, Kerkstraat 82 Lepelstraat of via telefoon 0164-686319. De zaal gaat open om 19.00 uur, de Kerstmuziekkwis begint om 19.30 uur en duurt tot 22.30 uur. 

Herbouw kapelletje
Alle parochianen, mede dorpsbewoners, bedrijven, verenigingen, school en instanties hebben zo’n groot hart getoond voor Antonius dat het door storm verwoeste kapelletje herbouwd kan worden. Verwachting is dat bij aanvang van de noveen in april de nieuwe kapel feestelijk geopend kan worden.

Geen kerstmarkt
Na twee jaar van maatregelen zou dit jaar de kerstmarkt in de kerk van Lepelstraat door kunnen gaan, echter met de huidige hoge energie­prijzen is er berekend wat het kost om de kerk te verwarmen voor een gezellige sfeervolle kerst­markt. Er is naar voren gekomen dat de kachel helaas niet aan kan tijdens de kerstmarkt. Zodoende is er besloten dat de kerstmarkt niet door kan gaan.