Gezelschap De Beekzangers een tijdje terug bij de presentatie van de nieuwe kledij; op de foto onder leden van het koor tijdens het kerstconcert vorig jaar.
Gezelschap De Beekzangers een tijdje terug bij de presentatie van de nieuwe kledij; op de foto onder leden van het koor tijdens het kerstconcert vorig jaar. Foto: Bep Tielemans

Volop in kerstsfeer met De Beekzangers

Algemeen

HALSTEREN - De Beekzangers uit Halsteren verzorgen de komende weken een drietal optredens die helemaal in kerstsfeer staan. Al sinds oktober repeteert het koor voor deze kerstoptredens. De Beekzangers hebben weer diverse nieuwe kerstliederen ingestudeerd.

Tijdens de optredens brengen ze oude traditionele kerstliederen ten gehore maar ook eigentijdse liedjes met een boodschap aan de wereld van nu. Op dinsdag 11 december verzorgen De Beekzangers een optreden voor de bewoners van Ter Wal in Lepelstraat. Het inmiddels traditionele kerstconcert in het heemhuis van Halchterth aan De Beeklaan in Halsteren vindt plaats op zondag 16 december van 14.00 tot ongeveer 16.00 uur. Iedereen is van harte welkom bij dit optreden. De toegang is gratis. In de pauze wordt er glühwein of een ander drankje geschonken. In het heemhuis hangt elk jaar een heel bijzondere kerstsfeer. Dit optreden wordt samen met de heemkundekring georganiseerd. Op 17 december vindt in Gasterije de Kladde in Lepelstraat voor de leden een kerstviering plaats. In de sfeervolle Gasthuiskapel in Tholen wordt op woensdag 19 december van 14.00 tot 16.00 uur gezongen voor Zonnebloemafdeling Tholen en Oud-Vossemeer. Al met al kunnen De Beekzangers weer terugzien op een heel geslaagd zang- en verenigingsjaar.

De Beekzangers tijdens het kerstconcert in 2017.