Afbeelding

Rico Verhoeven heropent VDS Vloeren

Algemeen

OUD GASTEL - Vanaf 1 januari 2017 is VDS Vloeren verhuisd naar een nieuwe locatie. Vanuit Steenbergen zijn zij nu te vinden op industrieterrein Borchwerf tegenover de McDonald's in Oud Gastel.


Volgens Patrick van der Smissen, eigenaar van VDS Vloeren, was deze verhuizing noodzakelijk. "Niet alleen is VDS Vloeren de afgelopen jaren gegroeid zodat we meer kantoorruimte wilden, maar ook de top locatie en uitstraling van het nieuwe pand passen veel beter bij onze manier van werken en waar wij voor staan, namelijk betrouwbaarheid en kwaliteit. Na een intensieve verbouwing hebben we een mooie industriële maar ook gezellige uitstraling kunnen creëren in onze showroom, waar een groot aantal producten op het gebied van vloeren te zien is."


Een andere reden voor een feestje is dat VDS Vloeren, naast laminaat en PVC en houten vloeren, nu ook zijn eigen label heeft met betrekking tot houten vloeren. Ook is de website volledig vernieuwd en wordt er samengewerkt met nog 21 andere locaties in Nederland.
Op de vraag 'of er in het komende jaar nog ontwikkelingen worden verwacht' antwoordt Patrick: "Uiteraard staan wij weer op de VT Wonen en Design beurs en zijn we sinds dit jaar actief in België, waar we in januari 2018 de Bouw en Reno beurs draaien in de EXPO hallen in Antwerpen. Tevens hebben we extra vertegenwoordigers aangenomen en zijn we de mogelijkheden voor een mooie beurs in Utrecht aan het onderzoeken."


Ook tijdens de heropening van VDS Vloeren pakte het bedrijf groots uit. Niemand minder dan Glory kickbokskampioen Rico Verhoeven was vrijdagmiddag aanwezig bij deze feestelijke heropening. Via een live stream was het interview te volgen op facebook en aanwezigen gingen met hem op de foto.

Afbeelding