Afbeelding

Pinksteren + Lepelstraat: ideale combinatie

Algemeen

LEPELSTRAAT - Het aftellen is nu echt begonnen, want het pinksterweekend in Lepelstraat belooft een bijzonder weekend te worden. De vooruitzichten zijn zeer gunstig, want naar verwachting worden het zonnige dagen. En hoewel het pinksterweekend een extra lang weekend is, betekent dat zeker niet dat er tijd voor verveling is. Dit jaar worden er vanaf vrijdag tot en met maandag weer vele activiteiten georganiseerd.

Vanaf aanstaande vrijdag 2 juni kan iedereen een rondje in de botsauto's komen maken of een van de andere attracties proberen. De kermis eindigt pas op maandag, dus er is tijd genoeg om de sfeer te komen proeven.

Op zaterdag 3 juni worden er (hopelijk) de nodige negendarters gegooid in de tent op het Kerkplein. Voetbalvereniging Lepelstraatse Boys organiseert dan een darttoernooi, waarin uitgemaakt zal worden wie zich tot dartkampioen van Lepelstraat en omstreken mag kronen.

Komende zondag wordt een dag vol evenementen. Vanaf 10:30 uur verandert Lepelstraat in het centrum van de Brabantse wielersport, wanneer een wielerronde door Multibikes wordt georganiseerd. Na het wielrennen is het tijd om uw geluk te komen beproeven op het Kerkplein. Stichting Braderie Lepelstraat organiseert dan een bingomiddag vanaf 14:00 uur. De inzet dit jaar zijn boodschappenpakketten en geldprijzen. De bingo wordt afgesloten met een super ronde, waarin nog mooiere prijzen te winnen zijn.

Voor een goed feestje kunt u zondagavond wederom terecht op het Kerkplein. De Lepelstraatse boys zetten dan een feest neer zoals we van hen gewend zijn, voorzien van spetterende optredens. Verschillende bands komen het dorpscentrum vanaf 18:00 uur onveilig maken.

De laatste dag van het weekend, maandag 5 juni, is er ook een om niet te missen. Tijdens deze 37e editie van de braderie zijn er weer vele standhouders en lokale verenigingen aanwezig. Leuke spullen, een grote diversiteit aan kramen en een hapje en een drankje; op de braderie is er voor iedereen wel wat. Naast de braderie is er dit jaar ook weer een rommelmarkt en worden er helikoptervluchten aangeboden.

Kortom: Lepelstraat is zeker een bezoekje waard tijdens Pinksteren. Voor meest actuele informatie is de Facebookpagina van Stichting Braderie Lepelstraat te 'liken'. Hier zijn ook kortingsbonnen voor de braderie te vinden, die tevens verkrijgbaar zijn in de Lepelstraatse winkels. Stichting Braderie Lepelstraat verwelkomt u graag op één van de evenementen dit weekend.