Afbeelding

Kom kennismaken met nieuwbouwprojecten

Algemeen

HOOGERHEIDE & HALSTEREN - Bouwgroep De Nijs-Soffers is als toonaangevend aannemersbedrijf actief tijdens de jaarlijkse Dag van de Bouw. Vol trots laten zij belangstellende inwoners van deze regio zien met welke projecten zij momenteel op het gebied van woninghuisvesting bezig zijn.

 

In Hoogerheide bent u welkom aan de Raadhuisstraat bij de bouw van 24 luxe appartementen. Op dinsdag 14 februari werden hier de eerste palen geboord en momenteel is de derde verdieping al voorzien van dakvloeren. Maar u kunt er ook meer te weten komen over de overige bouwprojecten die behoren tot het Centrumplan voor Hoogerheide. Van 10.00 tot 13.00 uur kunt u zich melden bij de ingang aan de Jan van der Heijdenstraat. U krijgt dan een uitgebreide rondleiding in het aanbouw zijnde appartementencomplex.

Pompejus

Bouwgroep De Nijs-Soffers presenteert zich ook op Fort de Roovere in Halsteren, waar de uitkijktoren Pompejus in aanbouw is. U kunt daar ook informatie krijgen over de appartementen die gebouwd gaan worden op de locatie van het Rijksmonument ABG in Bergen op Zoom, waarvoor de nodige verguningen inmiddels verleend zijn. Verder is er informatie verkrijgbaar over koopwoningen die deze bouwgroep gaat realiseren aan de Westrand van Sint Maartensdijk. Deze woningen zijn onderdeel van een compleet herinrichtingsplan van dit deel van Sint Maartensdijk. Stadlander zorgt in samenwerking met de gemeente Tholen voor 15 huurwoningen in het sociale segment aan de 4 Mei straat en Bouwgroep De Nijs-Soffers voor de 17 particuliere koopwoningen die zij op zeer korte termijn voornemens zijn te gaan bouwen aan de Henri Dunantstraat in Sint Maartensdijk. De documentatie voor deze woningen is al voorhanden. De Nijs-Soffers zorgt in dit geval ook voor de infrastructuur. Informeer naar of schrijf tijdig in voor deze aantrekkelijk geprijsde koopwoningen. De betrokken partijen zijn op hoofdlijnen akkoord en de verkoop zal op zeer korte termijn van start gaan.

Dag van de Bouw

De Dag van de Bouw is een landelijke Open Dag, waarop belangstellenden voor woningbouw de mogelijkheid wordt geboden om bouwprojecten en -locaties te bezichtigen die normaal voor het publiek gesloten zijn. Men kan tijdens deze dag een kijkje achter de schermen te nemen bij een project in de eigen woonplaats of regio. Deze Open dag, die dit jaar wordt gehouden op zaterdag 20 mei, is een initiatief van Bouwend Nederland, de vereniging van bouw- en infrabedrijven en de 5.000 aangesloten bouwbedrijven, gespecialiseerde aannemers én de installateurs.