Afbeelding

Labyrint lopen bij Volksabdij

Algemeen

OSSENDRECHT - De Flor van Putte Stichting organiseert voor zondag 21 mei samen met Ronald van Breemen een workshop 'Labyrint lopen/tekenen' bij de Volksabdij te Ossendrecht. Bij mooi weer vindt deze buiten plaats, bij regen binnen. De workshop begint om 14.00 uur.

'Ons leven is een tocht door het labyrint, we gaan voort, al weten we nooit wanneer de bochten komen of waar het monster op de loer ligt.' Ronald zal beginnen met iets te vertellen over de geschiedenis van het labyrint, de mythe van Theseus en Ariadne en over het beroemde labyrint van Chartres. Op persoonlijke wijze vertelt hij meer over de symboliek en hoe deze van betekenis kan zijn voor de eigen levensweg. Deze middag kunt u dit zelf al een beetje gaan ervaren.

Bij mooi weer wordt buiten in het bos een eenvoudig labyrint gemaakt, dat aansluitend ook nog gelopen kan worden. Bij slecht weer tekenen de deelnemers binnen een labyrint, dat ze in kunnen kleuren en met hun eigen vingers kunnen doorlopen. Tot slot is er ruimte om ervaringen uit te wisselen.

Deelname kost 6 euro inclusief koffie en thee. Graag zelf een hark of schep meebrengen. Vooraf aanmelden kan op website: www.florvanputtestichting.nl