Afbeelding

Straatvoetbal schot in de roos

Algemeen

HOOGERHEIDE - Op het Ouwe Raedthuysplein in Hoogerheide streden 10 ploegen om de felbegeerde hoofdprijs. De techniek van de geoefende straatvoetballers bleek doorslaggevend. Marieken de Lange hierover: "Op 5 mei is het Nationale Straatvoetbaldag. Leuk dat een aantal ondernemers in Hoogerheide dit nu opgepakt heeft, volgend jaar gaan we er zeker mee door."

In de leeftijdscategorie 6-9 jaar deden twee enthousiaste teams mee, gemengd jongens en meisjes, Meto F2 en Meto F4. Meto F2 heeft overduidelijk gewonnen met twee wedstrijden 6-0. In de leeftijdscategorie 10-12 jaar namens drie teams deel die als volgt eindigden: 1. FC Bergen op Zoom, 2. FC Ratataahhh!!!, 3. WVV Boys. In de categorie 13-15 jaar waren vier teams en 1 team boven 16 jaar. Deze 5 teams zijn gemengd en met sportieve goedkeuring van het 16+ team werd er soms een speler van hen minder opgesteld. Uitslag: 5. Roncalli Boys, 4. Vivoo C1, 3. De Hoef. De finale werd gespeeld door de kleine maar oh zo gevaarlijke spelertjes van Kroeven. Tegenstand werd geboden door Odio B (dit was het 16+ team). Er werd 5 tegen 5 gespeeld en Kroeven heeft uiteindelijk gewonnen met 2-1.

Rovers Run volop in voorbereiding

HALSTEREN - De Rovers Run is een evenement dat sport, natuur en historie met elkaar verbindt. Het beleg van Fort de Roovere door de Fransen in 1747 zal zich op 24 juni herhalen. De deelnemers zullen als Franse soldaten water, modder en hindernissen als monkeybars, klimmuren, tijgerbanen en nog veel meer trotseren. Alle informatie is te vinden op www.roversrun.nl.

Afbeelding