Afbeelding

finale Songfestival live in Ossendrecht

Algemeen

OSSENDRECHT - Tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival 2017 op zaterdag 13 mei aanstaande zal café 'de Boulevard' in Ossendrecht ook dit jaar weer het toneel zijn is van een spetterende avond.

Drie jaar geleden ontstond bij Liesbeth Clarijs het idee om gezamenlijk tijdens een avondje uit, met fans en liefhebbers samen het Eurovisie Songfestival te gaan kijken. Dat idee leidde in 2015 tot een fantastische avond in café de Boulevard in
Ossendrecht. Ook bij de Nederlandse pers werd dit idee opgepikt, en zo zaten de organisatoren de dag na de halve finale van Trijntje Oosterhuis live in het tv-programma ''Koffietijd' om hun ongezouten mening te geven.

Na vorig jaar de finaleplaats van Douwe Bob is het dit jaar aan O'G3NE om Nederland te gaan vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. De drie zussen Lisa, Amy en Shelley Vol uit Fijnaart zullen als zevende aantreden in de tweede halve finale op donderdag 11 mei. Hun doel is natuurlijk een plek in de finale te bereiken op zaterdag 13 mei.

Tijdens de finaleavond zullen de deelnemers live worden aangemoedigd door fans en liefhebbers van het festival in de Boulevard te Ossendrecht. Deze avond wordt muzikaal omlijst door popkoor 'Gossip' en de gastvrouw voor deze avond is weer de excentrieke en humoristische 'Vinyl Desertstorm'. De gasten worden ontvangen met een echt Brabants welkom, er is weer een kennisquiz tijdens de pauze en er wordt uiteraard gezorgd voor een hapje. De zaal is open om 19.30 uur; het Songfestival begint om 21.00 uur. Toegangsprijs is €10,- per persoon. Kaarten zijn alleen in voorverkoop verkijgbaar, bij café de Boulevard in Ossendrecht en bij Gall en Gall in Hoogerheide.

Organisatoren Ilse Oomen, Ruud de Weert en Liesbeth Clarijs staan garant voor een spetterende Songfestivalavond.